Braut-dobbel da LSK avanserte videre mot Fu/Vo

(Fu/Vo - Lillestrøm 0-4) Scoringer av Jonatan Braut-Brunes, Espen Garnås og selvmål av Fu/Vos Martin Rosenkilde sikret LSKs avansement fra første runde i NM.

I det 30. minutt var Daniel Gustafsson for kvikk for hjemmelagets forsvar. Ble felt i boksen, og dommeren pekte på straffemerket. Jonatan Braut-Brunes gikk frem og satte sikkert ballen i nota.

Brunes' mål omgangens eneste.

I andre omgang løsnet det heldigvis for LSK. Hjørnespark assistert av Fredrik Krogstad endte på pannebrasken til Espen Garnås. Midtstopperen satte kontant ballen i nota. 0-2 etter 51 minutter spilt.

Etter litt klabb og babb i feltet headet også Jonatan Braut-Brunes inn 0-3 for LSK.

Eskil Edh - som kom inn fra benken - hadde et friskt innhopp. Etter 79 minutter slo han ballen hardt inn i feltet. Den uheldige Fu/Vo-spilleren Martin Rosenkilde satte ballen i eget nett.

Dermed vinner LSK 4-0 over Fu/Vo, og er med det videre til andre runde i cupen.