Felt av enkle baklengsmål: Braut-redusering til liten nytte

(Lillestrøm - Viking 1-3) Jonatan Braut Brunes scoret sitt første mål for LSK, men da var kampen allerede avgjort etter noen litt for enkle baklengsmål.

For akkurat som mot Strømsgodset: LSK måtte gå til pause med 0-2 i sekken. Denne gang kom begge målene etter Samuel Fridjonssons lange innkast.

Etter 23 minutter satte Zlatko Tripic inn ledermålet på bakerste stolpe. Fem minutter før pause doblet Rolf Daniel Vikstøl ledelsen ved å heade ballen i mål på første stolpe.

Fridjonsson punkterte selv kampen etter 83 minutter, og da hjalp det lite at LSK skapte flere store sjanser som ikke ga uttelling før innbytter Jonatan Braut Brunes avsluttet mesterlig på overtid.

- Det er alltid kjekt å score, men det hadde vært enda kjekkere om det hadde vært en matchvinner-scoring. Det er skuffende at vi slipper inn de to dødballmålene. Det er ikke godt nok, og det må vi ta tak i, sier Jonatan Braut Brunes.

Pål-André Helland fikk sine første minutter for LSK, men måtte nøye seg med et knallhardt skudd som ble blokkert.

- Vi får ta med oss andre omgang. Da synes jeg vi er det klart beste laget på banen. Men vi slipper inn to mål på innkast. Det er totalt utilgivelig, sier Helland.