Se høydepunktene: Brann vant dramatisk fotballthriller

(Lillestrøm - Brann 2-3) Espen Garnås og LSK utlignet to ganger, men Brann trakk til slutt det lengste strået i en thriller av en fotballkamp på Åråsen.

LSK åpnet best og allerede etter to minutter hadde Espen Garnås en gedigen mulighet til å score mål. Men skuddet gikk dessverre over.

I stedet tok Brann ledelsen etter 17 minutter ved Robert Taylor. Deretter mistet LSK litt grepet på kampen, og gjestene fra Bergen var minst like gode resten av omgangen.

Etter pause tok Lillestrøm tak i kampen og det var fortjent da Espen Garnås headet inn 1-1 på et godt frispark fra Kaan Kairinen.

Men seks minutter senere fikk gjestene spille seg gjennom LSK-forsvaret. Bård Finne kunne øke Branns ledelse.

71 minutter ut i kampen utlignet Lillestrøm på et spinnvilt mål. Gjermund Åsen slo et fantastisk innlegg til Thomas Lehne Olsen. Hele stadion trodde at headingen skulle gå over, men den skrudde ned på smått utrolig vis inn under tverrliggeren.

Men det hjalp dessverre lite: Bare fire minutter måtte et passivt LSK-forsvar se Aune Heggebø tråkle seg gjennom og sette inn seiersmålet.