Bolly med ny avtale: Vil gjenskape flere øyeblikk som mot Vålerenga

Mathis Bolly (33) og LSK er blitt enige om en ny ettårskontrakt. Den lynraske spissen er glad for at han nå får en god oppkjøring og en hel sesong med LSK til å vise sitt gamle jeg.

Annonse:

- Det føles veldig bra. Vi har egentlig vært enige en stund, så det handlet bare om å putte penn på papir. Det er gjort nå, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Bolly.

I september i fjor signerte han på en avtale ut 2023-sesongen etter å ha trent med klubben i flere uker. I derbyet mot Vålerenga fikk han vist fram gamle kunster da han løp inn 2-0-målet fra egen banehalvdel. 

Nå er han glad for at han kan få en hel sesong - med en full oppkjøring - å jobbe med. Hurtigtoget som spilte VM for Elfenbenskysten i 2014 har som kjent vært plaget med en del skader på sin eksplosive muskulatur opp gjennom årene.

- Det er ideelt. Få en god sesongoppkjøring, trent godt og jobbet bra med Andreas og Robin. Så er målet å gjenskape flere av de øyeblikkene som mot Vålerenga i fjor - mot noen andre lag enn Vålerenga, da, sier 33-åringen, vel vitende om at VIF skal spille i OBOS-ligaen i år.

Les også: To 17-åringer sikret seier mot Fredrikstad

Sportssjef Simon Mesfin er ikke i tvil om at Bolly kan få en viktig rolle både på banen og i garderoben i 2024.

- Han har vært med hele veien i sesongoppkjøringa, og både klubben og Mathis har en felles forståelse for hans rolle i troppen. Så håper vi alle at han kan tilføre oss den X-faktoren som vi vet han har, og som vi fikk se mot Vålerenga på Åråsen i fjor høst. En hundre prosent profesjonell fotballspiller som også blir en viktig rollemodell for de mange unge spillerne vi har i troppen, sier Mesfin.

Se video-intervju med Mathis Bolly:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 28.01.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)