Blytungt tap mot Odd

(Lillestrøm - Odd 0-2) Et tafatt LSK-lag skapte knapt en målsjanse hjemme mot Odd, gikk på et tungt tap - og dermed forsvant med all sannsynlighet sjansen til medalje i Eliteserien.

For da Rosenborg samtidig slo Bodø/Glimt er det nå tre poeng opp til bronseplassen med to runder igjen.

- Blytungt. Vi har ballen ganske mye, men skaper nesten ingenting, sier Espen Garnås etter 0-2-tapet.

I en nitrist første omgang skjedde det omtrent ingen verdens ting utover at Ifeanyi Mathew skjøt like over fra 16-17 meter. LSK. Etter pause var Pål-André Helland nærmest på et frispark fra rund 20 meter, men skuddet gikk like utenfor.

I stedet scoret Odd to ganger mot slutten av kampen og stakk av med alle poengene. Dermed ender LSK med all sannsynlighet på fjerdeplass - som i fjor. Det kan imidlertid gi Europa-spill neste år så sant enten Molde, Bodø/Glimt, Rosenborg eller Lillestrøm vinner cupen.