Bli med på LSKs fotballskole i vinterferien

Nå kan gutter og jenter fra 8 til 13 år melde seg på Lillestrøms fotballskole i vinterferien - og samtidig få tips og veiledning fra A-lagsspillere som Aleksander Melgalvis og Thomas Lehne Olsen (bildet).

Annonse:

Fra mandag 17. februar til og med onsdag 19. februar vil det være full aktivitet og mye moro i LSK-Hallen på fotballskolen. Vi starter opp klokka 09.00 og holder det gående fram til 14.00 samtlige tre dager.

- Tanken er at gutter og jenter i nærmiljøet skal få et godt fotballtilbud også i vinterferien. Man trenger selvsagt ikke være LSK-spiller for å delta, dette er et tilbud til unge fotballspillere på hele østlandsområdet. Vi vil gi dem et innblikk i hvordan vi jobber, og forhåpentligvis vil vi kunne tilføre verdifull læring. Alle A-lagsspillerne vil besøke fotballskolen i løpet av uka. De vil komme med tips, skrive autografer, stille opp på selfier og svare på spørsmål fra deltagerne, sier LSK-assistent Arild Sundgot, som vil ha hovedansvaret for treningsøktene.

Prisen for å delta er 990 kroner (hvis du melder på flere barn vil du få prisreduksjon), og alle deltagerne vil få utdelt ball og drikkeflaske. Matpakke må man selv ta med.

For spørsmål: Send mail til [email protected]

Her kan du melde deg på til LSKs fotballskole i vinterferien!

Annonse fra Eliteserien: