Bli med Kanari-Fansen på klassikeren RBK - LSK!

Lørdag står norsk fotballs største klassiker for tur: Rosenborg og Lillestrøm møtes på Lerkendal - for 40. året på rad i toppdivisjonen.

Annonse:

Toppseriekampen mellom de to lagene er blitt spilt sammenhengende siden Rosenborg igjen var tilbake på øverste nivå i 1979.

Ingen andre oppgjør i Eliteserien er i nærheten av å kunne vise til den utholdenheten. Faktisk har samtlige andre lag i Eliteserien vært nede på nivå to minst én gang siden århundreskiftet. Dette oppgjøret har også den soleklare publikumsrekorden i norsk klubbfotball. I 1985 var over 28 000 tilskuere til stede på Lerkendal under seriefinalen mellom Rosenborg og Lillestrøm.

Torsdag formiddag var det solgt nærmere 100 billetter på LSK-supporternes tribunefelt. Her kan du sikre deg plass blant bortefansen på Lerkendal lørdag!

Kanari-Fansen arrangerer også busstur til Trondheim med avreise klokka 07.00 fra Scandic Lillestrøm. Her kan du bestille billett!

Før kampen samles LSK-tilhengerne på puben Lille London i Carl Johans Gate 10 i Trondheim. Avspark på Lerkendal er klokka 18.00.

- Møtene mellom Lillestrøm og Rosenborg er noe spesielt. Vi ødela festen på Lerkendal da de fylte 100 år for to år siden, og jeg har tro på at vi skal få med oss noe denne gangen også. Vi gleder oss stort til å møte Rosenborg, sier Aleksander Melgalvis.

Annonse fra Obos-ligaen: