Bli inspirert av treningsvideoen til Nezik (15)

Utviklingssjef Toni Ordinas er mektig imponert over hvordan spillerne på akademiet holder aktivitetsnivået oppe - med kvalitet - på egenhånd. I denne videoen ser dere en del øvelser utført av G16-lagets talentfulle Nezik Adeeb.

Annonse:

15-åringen kom fra Strømmen i fjor, og har allerede debutert på G19-laget i treningskampene mot A-lagene til Lyn og Ullern nå i vinter.

- Feedbacken vi har fått fra spillerne i denne vanskelige tiden har vært fantastisk. Vi trenere blir rett og slett stolt av å se hvilken selvdisiplin de viser. Den neste uken vil vi fortsette å jobbe sammen innenfor de tre dimensjonene i den individuelle treningsplanen (fysiske øvelser, tekniske ferdigheter og video-analyse), og jeg er sikker på at vi vil få nye gode eksempler på strålende arbeid fra spillerne våre. En stor klem til dem alle og til deres familier, hold dere hjemme i trygge omgivelser - og fortsett med den gode treningen, sier LSKs utviklingsleder Toni Ordinas.

Les også: Slik holder Fredrik Krogstad formen ved like

Har du noen gode treningsvideoer eller bilder av din egentrening under corona-pausen? Send gjerne via for eksempel WeTransfer til [email protected]

Se hvordan Nezik (15) trener på egenhånd:


Annonse fra Obos-ligaen: