Bittert tap mot Haugesund

Lillestrøm - Haugesund 0-2

Det endte med et bittert tap i søndagens hjemmekamp mot Haugesund. Til tross for at vi hadde et spillemessig overtak og produserte masse sjanser, så var det bortelaget som klarte å få ballen i mål. Kampen endte 0-2.

LSK gikk i angrep allerede rett etter avspark. Gang på gang fosset Erling Knudtzon nedover høyresiden, men alle forsøk ble blokkert av et oppofrende Haugesund-forsvar og en god keeper.

Både Knudtzon, Mathew, Haakenstad og Krogstad forsøker skudd, men lykkes ikke.

Da hjemmelaget fikk frispark i god posisjon rett utenfor 16-meteren øynet man mulighet for et Krogstad-mål, men skuddet gikk over.

I stedet er det bortelaget som er effektive. På Haugesunds første ordentlige sjanse banker Liban Abdi ballen inn i det lengste hjørnet fra 16 meter. Det står 0-1 på Åråsen.

Etter scoringen fortsetter LSK å presse på, men mangler det siste lille foran mål.

Da dommeren blåser for pause står det fortsatt 0-1.

I pausen kommer Michal Skoda inn for Simen Rafn.

I andre omgang fortsetter LSK å presse på. Både skudd og innlegg blokkeres og klareres.

Midtveis i omgangen finner Krogstad Malec på bakerste stolpe med et innlegg, men spissen treffer dårlig og det blir ikke mål.

Ti minutter før slutt slår LSK en corner som så vidt klareres på streken. Like etter fyrer Mathew av et skudd som også reddes på streken.

Tre minutter senere er det Skoda som nesten kommer alene med keeper, men får ikke kontroll på ballen.

Etter et utall LSK-sjanser som ikke går inn er det i stedet bortelaget som lykkes igjen. En uheldig Fernandes slipper et skudd, og Ibrahim Shuaibu kan sette inn 0-2.

Like før slutt er Kippe nær ved å redusere, men en god Haugesund-keeper redder igjen.

Dommeren blåser av kampen, og Haugesund tar med seg alle poengene hjem til Rogaland.

Det var 5090 tilskuere på Åråsen i dag. Takk for at dere kom!