Bittert tap i jevn tungvektskamp

(Lillestrøm - Bodø/Glimt 1-2) Akkurat som i NM-semifinalen ble det en tett og jevn kamp mellom to gode fotballag. Denne gang var det Bodø/Glimt som stakk av med seieren.

LSK var nærmest og farligst i en målløs første omgang, mens gjestene kanskje var hakket bedre etter pause.

Etter 52 minutter headet Faris Pemi inn ledermålet for Bodø/Glimt. Syv minutter senere var det Akor Adams sin tur til å være luftens baron da han headet innlegget fra Lars Ranger i mål. Det var for øvrig LSK-spissens femte seriemål for året.

HYLLET AV PRESIDENTEN: I pausen fikk Morten Bjerke en hyggelig oppmerksomhet fra Lise Klaveness for sine mange år i LSKs tjeneste. Foto: Andreas Aalling

Adams var også nær ved å sende Lillestrøm i ledelsen like etterpå, men i farlig posisjon klarte han ikke å få til en ordentlig avslutning på en god kontring.

20 minutter før slutt var Pemi igjen god i lufta og stanget inn det som ble den avgjørende scoringen. Selv om LSK trykket på i sluttminuttene klarte man aldri å få inn målet som kunne ha sikret poengdeling. Dermed stakk Bodø/Glimt av med hele potten foran over 8000 tilskuere på Åråsen.

- Det var en veldig jevn kamp. Vi kunne like gjerne ha vunnet kampen. Men vi har ikke tid til å sutre over tapet. Det er mange viktige kamper fremover, og vi skal reise oss, sier Akor Adams.

Nå venter Odd på bortebane i Skien førstkommende fredag før Sarpsborg 08 er motstander på Åråsen 16. mai. Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Sarpsborg 08!