Bittert NM-tap mot Sarpsborg - men G19 imponerte

(Lillestrøm - Sarpsborg 08 0-2) Lillestrøms G19-lag kjempet heroisk og hadde Sarpsborg i kne, men to dødballmål av gjestene sørget for NM-exit. Det ble også den siste kampen til Hans Kristian Heier Junior (Follo) og Jonathan Sture (Kjelsås). Vi ønsker begge lykke til videre og takker for innsatsen i LSK!

Lillestrøm kjørte kampen og skapte mange sjanser da Sarpsborg satte inn et dødballmål etter 78 minutter. Like etterpå økte gjestene ledelsen på nok en dødball, og dermed forsvant mulighetene for et LSK-lag som var klart best - i hvert fall i andre omgang.

- Jeg synes vi var det beste laget, men vi slipper inn på to dødballer, sier en skuffet kaptein Jonathan Sture.

- Vi har ballen mesteparten av tida og kjører over dem, egentlig, mener Hans Kristian Heier Junior.

Volla-gutten Sture fortsetter nå karrieren i Kjelsås, mens Hans Kristian Heier Junior har signert for Follo.

Vi fikk være med å filme både forberedelsene og selve kampen i LSK-hallen. Se video her:

Publisert: 17.08.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Markus Gerardo (foto/video)