Bitter Tromsø-utligning på overtid - men LSK fortsatt ubeseiret og serieleder

(Tromsø - Lillestrøm 2-2) Tromsø ledet til pause, men en sterk snuoperasjon så ut til å sørge for at LSK tok med seg alle poengene hjem fra Tromsø. Så dukket en gammel kjenning opp på overtid...

Tidligere Lillestrøm-spiller Ebiye Moses steg til værs på bakre stolpe og headet et innlegg i mål. Dermed endte det 2-2 på Alfheim.

Før det hadde Eric Kitolano sendt hjemmelaget i føringen etter 43 minutter. Men LSK slo voldsomt tilbake etter pause. Timen var spilt da Ifeanyi Mathew utnyttet en glipp av Tromsø-keeperen og sendte ballen i mål fra rundt 40 meter. Etter 72 minutter sendte Vetle Dragsnes Lillestrøm i ledelsen etter et mønsterangrep og nydelig pasning fra Magnus Knudsen.

- Det er alltid tungt å glippe poeng på overtid. Litt dumt - for vi var inne i en veldig god periode da vi utlignet og tok ledelsen. Da føler jeg at vi kunne ha kjørt på videre. Men mekanismene slår inn, og man begynner å verne om det man har. Likevel var det vel kanskje rettferdig med uavgjort, sier Geir Bakke til Eurosport etter kampen.

LSK tar uansett med seg ett sterkt bortepoeng fra Alfheim, og er fortsatt serieleder og ubeseiret når Eliteserien nå tar en liten ferie. Neste oppgave er også ganske heftig: Rosenborg på Åråsen søndag 19. juni.

Her kan du kjøpe billett til klassikeren mot RBK!