Billettsalget til Ham-Kam borte har åpnet

LSK serieåpner borte mot Ham-Kam den 05. april klokken 15:00. Hos Kanari-Fansen mobiliseres det - som alltid - voldsomt.

Annonse:

Første bortetur for LSKs del blir en gammel klassiker: Ham-Kam - LSK. I fjor mobiliserte Kanari-Fansen voldsomt til seriestarten mot Stabæk, og solgte ut bortefeltet på Nadderud (hovedbilde). KFL-leder Tony Johansen, kommer med oppfordring til de som har lyst til å ta turen - og har et mål om å bli over 1000 besøkende på Briskeby Stadion.

- Det er viktig at folk kjøper på forhånd. Vi har fått et felt på 500, dersom det selges fort ut så får vi et nytt og større felt på 1000-1500 stykker. Jeg tror ikke vi kommer til å selge ut 1500 plasser, men vi har et mål om å bli over 1000 stykk i Hamar, sier han.

Her kan du (foreløpig ikke) kjøpe billetter til bortemøtet med Ham-Kam den 05. april! 

Oppdatering: Det tok 9(!) timer før feltet på 500 ble utsolgt. I følge Kanari-Fansen vil det komme ny pulje billetter neste uke. Følg med på Kanari-Fansens Facebook-side.

Kanari-Fansen setter også opp buss, men alle detaljer er ikke på plass ennå. Vi vil informere når buss-salget starter.

Saken fortsetter under bildet
Slik kjøper du billetter til Ham-Kam - LSK. Skjermdump: KFLs Facebook-side.

Som mange andre mener Johansen at LSK skal være det laget som dominerer ligaen. Det er viktig at de som var med i fjor, også er med i år.

-  Det skal vi gjøre på banen og ikke minst på tribunen. Vår jobb blir at alle steder vi besøker skal farges gult og svart, og når lagene kommer på besøk til Åråsen, skal det fryktes. Viktig at folk også husker på at det bare tre uker igjen til å fornye fjorårets sesongkort, og får gjort det fort, avslutter Tony Johansen.

De siste 24 timene har det blitt solgt 14 sesongkort, status: 869. Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

Annonse fra Obos-ligaen: