Bestill den her: Nå kommer tegneserieboka om LSK-historien

Fra starten i 1917 - via Alf «Kaka» Martinsen, seriemesterskapet i 1959 og Tom Lund-epoken - til Frode Kippe hevet kongepokalen i 2017. Nå kommer LSKs historie gjennom 100 år som tegneseriebok!

Annonse:

Men vi trenger litt hjelp på veien for å realisere årets tøffeste bokprosjekt - som er et samarbeid mellom den mangeårige BOING-duoen Ivan Emberland/Øyvind Sveen og Lillestrøm Sportsklubb.

Vi er avhengig av forhåndsbestillinger for 80 000 koner for at boka kan bli en realitet. I skrivende stund er vi allerede godt på vei: I løpet av det første døgnet ble det bestilt bøker for 30 000 kroner.

Her kan du lese mer om den spenstige ideen - og ikke minst bestille den bokpakka som passer best for deg.

Vi har allerede smugtittet litt på materialet som er produsert, og uten å røpe for mye: Dette tror vi blir en veldig artig og fin bok som passer for både små og store. Og ikke minst vil den ha en fin og oppdragende effekt på kommende generasjoner. Planen er å lansere de 44 sidene mellom to stive permer til hjemmekampen mot Vålerenga 2. september.

Forfatterne, som selvsagt er ihuga Lillestrøm-patrioter, har store forhåpninger og en klar tanke bak prosjektet.

- Ekte fotballkjærlighet handler om stolthet og tilhørighet. Enda bedre kjennskap til klubben og byens historie styrker disse følelsene. Vi, Øyvind Sveen og Ivan Emberland, ønsker å lage en frisk og flott tegneseriebok som tar leseren tilbake til røttene, og videre gjennom klubbhistorien helt fram til i dag. Verket vil gis ut i samarbeid med LSK. Intensjonen er å lage en morsom, spinnvill, lærerik og leseverdig bok for både unge og eldre fugler. Målet er at leserne kjenner et ekstra stikk av stolthet neste gang de passerer statuen av Tommy på Åråsen, lyder det fra Ivan Emberland og Øyvind Sveen.

Her kan du se en video der duoen forteller bakgrunnen for prosjektet.

Annonse fra Eliteserien: