Bertel O. Steen gir gass: Klar for to nye år som sølvpartner

Det gode samarbeidet mellom Bertel O. Steen og LSK fortsetter: Bilforhandleren på Lørenskog gir gass og har signert en ny toårsavtale som sølvpartner.

Annonse:

- LSK er en profesjonell aktør med stolte tradisjoner som har sammenfallende verdier med Bertel O. Steen. Det handler om lidenskap, vinnervilje og en stor sult på å skape utvikling. Dessuten er vi jo opptatt av lokal tilhørighet og forankring, i tillegg til at LSK har et stort og godt sponsornettverk. Vi er glade for at det gode samarbeidet fortsetter, sier salgs- og markedssjef Einar Brendengen i Bertel O. Steen.

Her kan du bli bedre kjent med Bertel O. Steen i Lørenskog!

Salgs- og partneransvarlig i LSK, Andreas Nilsen Grov, ser fram til at samarbeidet med Bertel O. Steen skal bli enda bedre og tettere i årene som kommer.

- Det er stor stas for oss å få med Bertel O. Steen sitt flaggskip på Lørenskog videre i to nye år. I den nye avtalen har vi lagt vekt på å gjøre enda flere aktiviteter ut mot både privatmarkedet og hele samarbeidsnettverket i LSK. Vi ser frem til å sette dette ut i live i 2022 og løfte samarbeidet mellom LSK og Bertel O. Steen til nye høyder, sier Andreas Nilsen Grov.

Fra de nye lokalene i Lørenskog spilte bilforhandleren en nøkkelrolle da LSK tidligere i år arrangerte rebusløp for partnerne. Brendengen og hans kolleger har også gledet seg stort over den sportslige suksessen denne sesongen. 

- Det er en bonus for oss at laget har gjort det så bra i år. Det har vært morsomt og artig å følge LSK på banen i år, men vi kommer uansett til å støtte klubben i tykt og tynt, sier Einar Brendengen.

Har du lyst til å bli en del av LSKs sponsornettverk med nærmere 200 bedrifter? Ta kontakt med Andreas Nilsen Grov på [email protected] eller Kari Herredsvela på [email protected]  

Annonse fra Eliteserien: