Banket Jerv: Vanvittig Helland-scoring fra 35 meter!

(Lillestrøm - Jerv 4-0) Pål-André Helland scoret et av tidenes fineste mål på Åråsen da han fra over 35 meter iskaldt og beregnende skjøt ballen i mål via tverrliggeren.

2-0-scoringen etter 40 minutter var et smykke av de sjeldne: Han mottok ballen noen meter inn på Jervs banehalvdel og avanserte fremover før han så opp at keeperen var på halvdistanse - og bestemte seg for å skyte fra rundt 35 meter, kanskje nærmere 40 meter.

Ballen skrudde nydelig inn bak Øystein Øvretveit, via tverrliggeren - og i mål!

- God helg! meldte Helland til Eurosport i pausen da han ble bedt om å kommentere scoringen.

- Den første tanken var at jeg skulle spille gjennom Akor (Adams), men så gikk han i offside - og jeg syntes keeperen var hissig på å ta steget for å stenge av vinkelen. Så da tenkte jeg at vi fikk straffe ham litt, la trønderen til.

Scoringen var en dobling av ledelsen på Åråsen etter at Akor Adams sendte LSK i ledelsen 12 minutter ut i kampen, assistert av Helland på et godt slått frispark.

71 minutter ut i kampen satte Igoh Ogbu inn 3-0 på en corner, og på overtid fastsatte Ylldren Ibrahimaj sluttresultatet til 4-0. Dermed ble årets første seriekamp på Åråsen av den hyggelige sorten. En komfortabel seier, og LSK topper tabellen med en kamp mer spillt enn alle andre lag - minus Jerv.

Neste oppgave for Lillestrøm er borte mot Molde andre påskedag.