Balatoni tatt ut på Ungarns U18-landslag - Dylan tatt ut på U19-landslaget

Maximilian Balatoni (17) er tatt ut U18 landslaget til Ungarn, og Dylan Murugesapillai (19) er tatt ut på U19 landslaget til Norge.

Annonse:

Balatoni reiser i morgen til Telki i Ungarn for å være med på treningssamlingen til U18-landslaget til Ungarn. 

- Maximilian har hatt en svært positiv utvikling. Han gjør det bare bedre og bedre i treningsøktene med A-laget, og han var veldig positiv i treningskampen mot Sandefjord i slutten av januar. Så vi er veldig spente på hva 2023 sesongen vil bety for han, sier utviklingsleder Toni Ordinas. 

Dylan Murugesapillai har blitt tatt ut på U19-landslaget til Norge. U19-landslaget reiser til Spania og møter de i to privatlandskamper den 21. og 23. februar. 

- Dylan har jevnlig vært en del av U-landslag de siste to årene, hvor han har hatt en viktig rolle som en av kapteinene. Dylan er tilbake og klar fra skaden han pådro seg i den siste perioden av 2022. Han var også en del av troppen som spilte treningskampen mot Sandefjord i slutten av januar, og han deltar på økter med Skeid sitt A-lag. Vi jobber med å finne riktig trenings- og konkurransenivå for å fortsette utviklingen og gjøre han klar til å møte fremtidige utfordringer med A-lag, sier Toni Ordinas. 

Annonse fra Eliteserien: