Bakke vil avslutte med stil

Søndag klokka 17.00 spilles årets siste seriekamp mot Sandefjord på Åråsen. Trener Geir Bakke er fornøyd med mye av det som er blitt gjort i år, men er selvsagt veldig opptatt av å avslutte med stil.

Annonse:

Med seier mot Sandefjord blir LSK enten nummer fire eller fem, men for at førstnevnte skal skje må Strømsgodset ta poeng på Lerkendal.

Det er fortsatt ledige plasser igjen i julegavedrysset fra DNB - ta med deg vennegjengen og sikre deg gratis billett her!

Bakke må uansett gjøre noen omrokkeringer med tanke på at Igoh Ogbu, Espen Garnås og Eskil Edh alle må stå over på grunn av for mange gule kort.

- Vi får se hvordan vi komponerer dette her, men vi skal løse det. Disse gutta er uredde og tar utfordringene som kommer uansett. Det blir spennende, sier Geir Bakke.

Han erkjenner at mye skal til for at LSK skal kunne ta fjerdeplassen i Eliteserien.

- Da skal vi ha drahjelp samtidig som vi leverer varen selv. Femteplassen er opp til oss selv. Vi er innstilt på å gå ut på samme måte som i Molde. Vi går på banen hver gang for å vinne, uten å være naive.

Lillestrøm-treneren er uansett godt fornøyd med årets sesong.

- Vi har plukket greit med poeng og utviklet oss på hele reisen. Det er masse vi kan bli bedre på, men vi har fått mange gode svar - og dyrket det vi ønsker å dyrke. Summen av dette tilsier at dette har vært et fruktbart år. Mange unge spillere har fått mye verdifull erfaring. Vi skulle gjerne hatt noen poeng til, men totalt sett skal vi være veldig fornøyde.

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: