Bakke: - Vi drar til Bergen for å vinne

Gjermund Åsens 2-0-scoring mot Rosenborg sikret den tredje strake seieren i Eliteserien. En offensiv Geir Bakke tørster etter å vinne kamp nummer fire på rad før avreise til Bergen.

Annonse:

Sist LSK vant fire kamper på rad i Eliteserien var helt tilbake i 2006. I april og mai det året vant Uwe Röslers Lillestrøm hele seks seriekamper på rad.

Les også: Selv trøndere har hyllet Helland etter RBK-kampen

Mens omgivelsene fortsatt koser seg over fredagens seier over RBK - for første gang siden siden 2008 - har trener Geir Bakke for lengst begynt forberedelsene mot onsdagens kamp mot Brann.

- Det var deilig med seier, selvsagt, men det er tre poeng - og så kommer det en ny ball. Sånn er dette gamet her. Vi skal ta med oss det beste fra kampen, og så skal vi pusse på det som skal bli bedre, sier Bakke.

Med 12 poeng på sju kamper har Lillestrøm kommet godt ut fra hoppkanten sesongen 2021.

- Nå har vi muligheten til å puste litt. Vi har begge nesebora godt over vann. Så må vi bruke det på riktig måte. Vi drar til Bergen for å vinne. Det må være en klar ambisjon, sier LSK-treneren, og tillegger:

- Nå har vi vist overfor oss selv at vi kan vinne alle kamper i Eliteserien, men det skal ikke så mye til før man får seg en på nebbet heller.

Les også: Her kan du kjøpe sesongkort - og være sikret plass på Åråsen i år!

Geir Bakke merket selvsagt hvor mye fredagens triumf betydde for omgivelsene og at kampen ikke går i glemmeboka med det første.

- Det boblet litt i hele byen. Det ble vel sendt opp noen raketter utover natta der også. Lillestrømlingen er flink til å lage rammer rundt laget sitt. Det var artig å få lov til å være med på en seier over et lag som man ikke har slått på mange år. Det smakte veldig, veldig godt, sier romerikingen.

Se det rørende Helland-intervjuet her!

Nå venter Brann i Bergen på onsdag og Mjøndalen på Åråsen søndag.

- Vi må passe på at vi ikke kjører folk i senk, samtidig som vi klarer å ha en sterk tropp hver gang. Noe rullering tvinger seg egentlig fram. Men det skal være en styrke for oss. Målet er at de som kommer inn er sultne, klare og forberedt både mentalt og fysisk. 

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: