Bakke varsler hardkjør for LSK-spillerne

I dag var det klart for årets første fellestrening i LSK-Hallen. Trener Geir Bakke varsler en tøff sesongoppkjøring - der det i perioder vil gjennomføres tre daglige økter.

Annonse:

- Det blir trene, sove og spise som gjelder fremover. Gutta skal gjennom en tøff periode nå, sier Bakke etter mandagens treningsøkt.

Han forteller at treningsinnholdet blir enda litt mer omfattende i denne sesongoppkjøringen enn hva som var tilfelle i fjor.

- Det er veldig mye likt, men vi fyller på med litt ekstra. Vi skal løpe litt mer og vi skal gjennom en del styrketrening for å ta det neste steget på kvikkhet i systemet. Nå er vi rustet for det. Så kommer vi til å jobbe en del med tilstedeværelse og det at spillerne skal evaluere seg selv slik at de skal være klare til dyst hver eneste dag.

Allerede i morgen får spillerne merke hardkjøret på kroppen. Da er det oppmøte klokka 07.30 med en treningsøkt allerede før frokost.

- Det blir en økt før frokost der vi kjører litt forbrenning for å få i gang systemet. Vi skal veksle litt på innholdet der, men den økta før frokost blir ikke noe råkjør, påpeker Bakke.

Den første treningskampen er mot Raufoss fredag 5. februar.

- Deretter blir det stort sett en kamp i uka fram mot seriestart, sier Rælingen-mannen, som gleder seg stort til comebacket i Eliteserien.

- Vi skal angripe Eliteserien. Vi må være framme i skoa, sier LSK-treneren, og tillegger at det vil bli forandringer i spillertroppen i tiden som kommer.

- Stallen er langt fra slik den kommer til å se ut om en måneds tid, sier han.

- Det er deilig å komme i gang igjen. Nå er målet å trene godt, komme i god form - og holde seg skadefri, sier kaptein Thomas Lehne Olsen.

Se video-intervju med Geir Bakke:


Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Annonse fra Eliteserien: