Bakke skuffet over manglende uttelling

Geir Bakke var fornøyd med at hjemmelaget knapt skapte en eneste målsjanse. Men han var ikke fornøyd med at LSK ikke klarte å omsette overtaket i mål.

Annonse:

Lillestrøm styrte det meste i vindkastene på Vestlandet - uten at det ble noe mer enn ett poeng.

- Det var litt vanskelige forhold der ute, men jeg synes vi var solide og strukturerte i første omgang. Vi slipper ikke til noe, vi kommer oss en god del inn på deres banehalvdel, vi får en del dødballer og en del situasjoner. Jeg synes vi kanskje burde ha scoret ett mål eller to før pause. Så er det det med å være skarp nok i de avgjørende situasjonene. I andre omgang er jeg skuffet over at vi ikke skaper mer. Nå har ikke Øygarden en eneste målsjanse, men jeg er jo skuffet over at vi drar herfra uten å score mål, sier Geir Bakke.

Selv om LSK nå har spilt seks kamper uten tap, så etterlyser treneren enda mer presisjon foran motstandernes mål.

- Vi må være skarpe nok i de situasjonene vi skaper. Og vi må klare å rulle opp litt mer. Det ble litt uryddig angrepsspill mot Øygarden. Det er en kamp vi bør vinne, sier LSK-sjefen.

Se video-intervju med Geir Bakke her:


Også midtbanespiller Kaan Kairinen mener LSK skapte mer enn nok sjanser til å vinne mot Øygarden. Se intervju med finnen her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: