Bakke og Bøe før Sarp - frame at 0m1s

Bakke og Bøe med god følelse før Sarpsborg-kampen

Fredag hadde vår nye assistent Marius Bøe sin første arbeidsdag i LSK. Både han og hovedtrener Eirik Bakke føler seg trygge på at laget vil levere en god kamp borte mot Sarpsborg 08 søndag.

Annonse:

- Det føles veldig bra. Lillestrøm er en fantastisk klubb, og jeg er glad for å være på plass her, sier Marius Bøe etter å ha gjennomført den første økta på Vigernesjordet.

Han har jobbet fem sesonger under Eirik Bakke i Sogndal, der han blant annet har utviklet spillere som Igoh Ogbu, Akor Adams og Martin Ove Roseth.

- Jeg har hatt mange arbeidstimer sammen med de gutta. De tok med seg kulturen fra Sogndal til Åråsen og videreutviklet det her, og det er gledelig å se at de har lykkes, sier 42-åringen.

- Marius har sine styrker på feltet og er god på å pushe spillerne. En god spillerutvikler som er hardtarbeidende, vil mye - og krever mye av de rundt seg. Han blir en veldig fin tilvekst for resten av støtteapparatet ut sesongen, sier Eirik Bakke om den nye LSK-assistenten.

Søndag venter den tredje strake bortekampen for Lillestrøms nye hovedtrener. Deretter venter en rekke godbiter på hjemmebane. Bakke har likt det han har sett på treningene denne uka.

- Spillerne ser voldsomt pigge ut nå. Litt som før Strømsgodset-kampen. Alt ligger til rette, det er ingen unnskyldninger her nå. Vi skal til Sarpsborg for å ta tre poeng, og jeg har veldig stor tro på at vi skal klare det, sier Eirik Bakke.

- Sarpsborg 08 har sine styrker, men de har også sine svakheter. Det handler om å finne dem - og utnytte dem, sier Marius Bøe.

Avspark i Sarpsborg er søndag klokka 17.00.

Se video-intervju med Bakke og Bøe her:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 16.09.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (video)