Bakke hyller Fuglafamilien før møtet med Odd

Geir Bakke har virkelig fått sving på LSK, men treneren føler også at han har kommet til en helt spesiell klubb. Foran lørdagens bortemøte med Odd deler han ut verbale blomster til hele Fuglafamilien.

Annonse:

- Som trener føler man at mange omfavner LSK. Det å være en del av det engasjementet og det samfunnet synes jeg er stort, sier Geir Bakke dagen før avreise til Skien.

Lillestrøm-treneren håper at klubben og tilhengerskaren skal vokse seg enda større i årene som kommer. En uke etter at vi lanserte Fuglafamilien har over 1000 LSK-tilhengere meldt seg inn. Her kan du bli en del av gjengen - helt gratis!

Foran lørdagens kamp mot Odd må LSK-treneren gjøre to forandringer på laget som tapte mot Brann: Espen Garnås har fire gule kort og Kaan Kairinen er ute med skade.

- Nå for to nye spillere sjansen. Vi har jobbet hele tiden med gruppa her om at du skal være klar når det er din tur. Det er alltid trist når noen må stå over på grunn av karantene eller skade, men det er også en mulighet for de som kommer inn. Det gleder vi oss til. Vi skal utvikle både spillere og stilen vårm sier Lillestrøm-treneren. 

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: