Bakke etter 1-1 mot FFK: - Rotete

(Lillestrøm - Fredrikstad 1-1) Geir Bakke, Petter Myhre og resten av LSK var ikke helt fornøyd med prestasjonen mot Fredrikstad i den siste treningskampen i Marbella.

Annonse:

Lars Ranger headet LSK i ledelsen på en kort cornervariant etter 25 minutter, men Fredrikstad utlignet til 1-1 like etter sidebyttet. 

- Jeg synes vi startet veldig bra, og fikk spilt Fredrikstad lave. I andre omgang ble det mye kaos, men vi skaper noen store sjanser som vi bør omsette til mål, sier Lars Ranger.

Trener Geir Bakke var ikke helt fornøyd med det han fikk se av eget lag i den siste treningskampen før cupkampen borte mot Nardo 13. mars.

- Rotete. Vi møter et sprekt Fredrikstad-lag som presser oss høyt i banen. Tidvis klarte vi å stå det av, og da åpnet alt seg, men vi har masse bakrom som vi ikke utnytter. Etter hvert blir vi for passive. Vi viser oss ikke nok fram. Vi har noen store sjanser i andre omgang, men vi slipper til Fredrikstad for mye også. Heldigvis har vi litt tid igjen. Nå får vi stramme til rundt det å sette en ellever, sier Geir Bakke.

Annonse fra Eliteserien: