Baccay lånes ut til Fredrikstad

Josef Baccay (19) lånes ut til Fredrikstad FK - og skal spille i PostNord-ligaen den kommende sesongen.

Annonse:

Få dager før seriestart i PostNord-ligaen har det oppstått en skadesituasjon i Fredrikstad. Overgangsvinduet stengte som kjent forrige onsdag, men overgangen går likevel i boks grunnet nasjonal utlånsordning. 

- I utgangspunktet hadde vi ikke planlagt utlån av noen A-spillere i starten av sesongen, og som kjent har vi føreløpig kun spilt en seriekamp. Men FFK har fått en skade på en av sine faste spillere, de tok derfor kontakt med oss i løpet av helgen med forepørsel om utlån av Baccay, sier LSKs sportssjef, Simon Mesfin.

Nasjonal utlånsordning gir muligheten til å låne ut unge spillere utenfor overgangsvinduene, samtidig som vi har mulighet til å på kort tid å returnere spilleren tilbake til LSK.

Selv tror Josef at dette vil være positivt for han.

- Jeg tror det er bra for begge parter. Får møte nye mennesker i et nytt miljø. I tillegg får jeg spille kamper og få litt rutine under belte, det blir spennende, sier Baccay.

Baccay debuterte i Eliteserien i fjor, der noterte han seg 6 kamper.

- Fast spilletid hos en helprofesjonell klubb som FFK i postnordligaen vil være det beste for Josef gitt dagens situasjon. Vi ønsker Baccay lykke og håper han allerede til helgens serieåpning får muligheten til vise seg frem, avslutter Mesfin.

Annonse fra Eliteserien: