Avonova ny partner: Vil revolusjonere norske bedrifter

Det er lenge siden det ble spilt toppfotball i Larvik, men Avonova Solutions er utvilsomt i Norges-toppen når det gjelder å forbedre norske arbeidsplasser. Nå blir det sterkt voksende selskapet en del av LSKs sponsornettverk.

Annonse:

- Etter at dere hentet Gunnar Halle på 1980-tallet, så raknet det for fotballen i Larvik, sier salgssjef Frank Pedersen (til høyre på bildet) med et smil.

Sammen med bransjeansvarlig Tom Richard Hansen (fra venstre) og salgsleder Lars Thorsen står han bak den digitale satsingen til Avonova – Nordens største leverandør av bedriftshelsetjenester.

- Vi tilbyr tjenester og helhetsløsninger som rett og slett skaper en bedre arbeidsplass. Gode verktøy som bedriftsledere kan benytte seg av, enten det handler om medarbeiderundersøkelser, helsekontroller, kompetanseheving eller varslingsrutiner. Vi fasiliteter og gjør det enklere for ledelsen å konsentrere seg om den daglige driften, forteller Tom Richard Hansen.

Les også: Dette er Avonova Assist

Avonova har bedriftshelsetjeneste på 54 ulike destinasjoner i Norge – deriblant her i Lillestrøm. Avonova Assist er er et system som bistår bedriftsledere med å følge HMS-lover, få kontroll på sykefravær og tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø.

NY PARTNER: Tom Richard Hansen er bransjeansvarlig i Avonova Solutions.
NY PARTNER: Tom Richard Hansen er bransjeansvarlig i Avonova Solutions.

- Vi er der for å hjelpe de små og mellomstore bedriftene til å bli enda mer profesjonelle. Hjelpe de til å få full kontroll over lover og regler og samtidig engasjere de ansatte. Spesielt er vi en ypperlig partner for bedrifter som ikke har en egen HR-avdeling. Da faller det meste av dette arbeidet på virksomhetens daglige leder – som ofte har mye å gjøre fra før. Vårt mål er både å hjelpe til i vanskelig saker på arbeidsplassen og forebygge at vanskelige saker ikke oppstår. Og samtidig støtte lederen slik at vedkommende får mer tid til å drive business, beskriver Tom Richard Hansen.

Her kan du komme i kontakt med Avonovas bedriftshelsetjeneste i Lillestrøm!

- Det vi driver med er revolusjonerende og banebrytende. Det vi bruker mest energi på er å lære opp norske bedrifter til å tenke nytt. Vi skal gjøre det enkelt for bedriftene. Ved å kjøpe Avonova Assist får du alt i en pakke som gjør det enkelt for deg - samtidig som vi fasiliterer for at medarbeiderne blir tryggere på arbeidsplassen. Det vi skal erobre Norge på er å få bedriftseiere til å forstå at dette må til for å få bedre arbeidere. Få de til å yte mer – og ta vare på de ansatte, påpeker salgssjef Frank Pedersen.

Den fotballinteresserte gjengen i Larvik gleder seg til å bli bedre kjent med hele LSK-familien, se kamp på Åråsen – og ikke minst gjøre mye god business i nettverket med over 160 bedrifter.

- Men hovedgrunnen til at vi er med er at vi er Gunnar Halle-fans, melder Frank Pedersen.

Før Avonova-trioen avslutter mer alvorlig:

- Vi arbeider ut fra forståelsen om at tilfredse og engasjerte medarbeidere skaper en mergevinst for alle virksomheter. Arbeidstakere som trives på jobb yter mer, bidrar mer og strekker seg lengre for at virksomheten skal nå sine mål. Vi tilbyr en alt-i-ett-løsning som sikrer at du har full kontroll på alle lovkrav rundt bedriftens HMS-arbeid, at du får engasjerte medarbeidere og at bedriften fremstår som en profesjonell arbeidsgiver. Kort fortalt hjelper vi deg å ta vare på dine ansatte i alle deler av arbeidsforholdet helt fra de er nyansatt til de en gang slutter.

PS! Gunnar Halle ble hentet fra Larvik Turn til Lillestrøm foran 1985-sesongen, 19 år gammel – og er en av tidenes mest suksessrike LSK-spillere med blant annet 64 A-landskamper for Norge.

Les også: Investere i bedriftens vekst? Bli LSK-partner!

Annonse fra Eliteserien: