Åsen vant MOT-prisen 2022

Vår kjære kaptein, Gjermund Åsen, vant lørdag kveld MOT-prisen 2022 for Eliteserien/OBOS-ligaen på årets NISO-awards.

Annonse:

Hvert år deler MOT Norge ut en MOT-pris for Eliteserien/OBOS-ligaen, og en til Toppserien. MOT-prisen er en viktig utmerkelse til spillere som påvirker ungdom på en positiv måte, og MOT er utrolig stolte over å kunne gjøre stas på viktige forbilder på denne måten. Vi har ståltro på å snakke om atferd vi ønsker mer av, og nettopp derfor ønsker vi også å løfte fram spillere som går foran som gode og bevisste forbilder. Spillerne er nominert av spillergruppa eller kapteinsteamet i sine klubber, skriver MOT Norge på sine hjemmesider. 

 

En lagkaptein med stor L  

- Gjermund er et fantastisk menneske og en utrolig god lagspiller. Han er også en vanvittig god ambassadør for Lillestrøm Sportsklubb. Det er så velfortjent at han får en slik utmerkelse, sier daglig leder i LSK Robert Lauritsen. 

Juryens begrunnelse: Begge prisvinnerne har gjort en ekstraordinær innsats som forbilder utenfor fotballbanen. De har over lengre tid vist at fotballspillere virkelig kan bidra til samfunnet, som forbilder både internt i sine respektive klubber men også eksternt i møte med publikum og barn og unge, skriver MOT Norge på sine sider. 

Hele LSK gratulerer Gjermund med en velfortjent utmerkelse og pris!  

Sesongkort salget for 2023 er i gang! 

Kjøp sesongkort for 2023 her

 

 

Annonse fra Eliteserien: