Artisti AS med ny avtale: Runder ti år som LSK-partner

Tor Akersveen og Alexander Gjelseth i Artisti AS har skrevet ny toårsavtale med LSK, og feirer dermed tiårsjubileum som partner i år!

Annonse:

Artisti, som siden 2011 har vært en del av Lillestrøms sponsornettverk, ser fram til flere gode år med godt samarbeid.

- Vi har gjort god business i LSK-poolen og har fått inn mange kunder som vi har hatt i mange år. Vi kjøper mye fra de andre bedriftene i poolen, så det har vært et veldig positivt samarbeid for oss. Både døråpnerkonseptet og ikke minst turene der sponsorene får tid til å bli kjent fungerer veldig bra, sier Alexander Gjelseth.

- Fortell om Artisti og hva dere driver med? 

- Artisti er et selskap som har mange fimaer under ett tak, men innenfor profilering gjør vi alt fra å produsere varer til å trykke logoer, sørge for logistikk og lager for varer - og nettbutikker med kundeservice. Det som er unikt med Artisti er at vi er en bedrift som har alt under ett tak. Vi kjøper direkte fra fabrikker i Kina i stedet for et mellomledd i Norge eller Europa.

Her kan du bli bedre kjent med Artisti!

- Så er det viktig å få med at LSK vil få en kickback på alt som handles hos oss via sponsorpoolen, tillegger Alexander Gjelseth.

Som selvsagt gleder seg stort til Lillestrøms comeback i Eliteserien.

- Jeg gleder meg sykt mye. Det er veldig spennende med de nye spillerne som har kommet inn, og som kan bidra med å bygge en god kultur. Jeg tror LSK kommer til å gjøre det bedre enn på mange år.

LSKs daglige leder Robert Lauritsen er svært fornøyd med at nok en veteran i sponsorpoolen har signert på en ny toårsavtale som sølvpartner.

- Dette viser at nettverket vårt fungerer, og at bedriftene som er med føler at de får mye god business ut av sitt LSK-engasjement. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med Artisti, sier Lauritsen.

Ønsker du å bli LSK-partner? Ta kontakt med [email protected]

Annonse fra Eliteserien: