Årsmøtevedtak: Naturgress på Åråsen

Da er det formelt: Et årsmøtevedtak har slått fast at Lillestrøm Sportsklubb skal spille på naturgress på Åråsen.

Annonse:

Årsmøtet ble denne gang gjennomført digitalt - med kun styreleder Morten Kokkim, daglig leder Robert Lauritsen og dirigent Kjartan Berland til stede foran skjermen på Åråsen.

Et forslag som ble stemt fram uten en eneste stemme i mot var det om at Åråsen Stadion skal ha naturgress sim underlag.

Den eneste saken på årsmøtet som skapte litt debatt denne gangen, var lovforslaget om at LSK kun skal bruke sin originale logo fra 1917 designet av Henrik Sørensen.

Den brukes i dag på drakta, mens en modernisert logo er blitt brukt i alle andre sammenhenger. Forslagsstillerne Are F. Førsund og Espen Ødemark foreslo en lovendring som krevde 2/3-dels flertall. Forslaget falt etter litt diskusjon med 53 mot 62 stemmer.

Styrets og administrasjonens motforestilling mot logoendring var blant annet at det ville medføre store kostnader å endre logo.

Når det gjelder valg av nytt LSK-styre, så ble styreleder Morten Kokkim og styremedlemmene Jo Henning Espevalen og Trond Kristian Andreassen valgt inn for sin tredje periode i klubbens styre.

Tina Svensson Grønlund ble valgt inn som nytt styremedlem for Gunhild Lærum som ikke stilte til gjenvalg.

Forslaget om boikott av VM i Qatar ble trukket av forslagsstilleren med forutsetning om at saken blir tatt opp på et ekstraordinært årsmøte i forkant av Norges Fotballforbunds ekstraordinære ting 20. juni.

For øvrig: LSK la fram et regnskap med 2,9 millioner kroner i overskudd og informerte om to nye ansettelser i markedsavdelingen.

Annonse fra Eliteserien: