Årsbeste og 3-1 over KFUM: - Nesten prikkfri første omgang

(Lillestrøm - KFUM 3-1) Henrik Skogvold og LSK leverte en gnistrende første omgang og ledet 3-0 til pause - og etter kampen ble hurtigtoget intervjuet av comeback-kid'en Kanari-TV.

19-åringen satte inn Lillestrøms tredje scoring på lekreste vis oppe i vinkelen, og Skogvold var i det hele tatt livsfarlig hver gang han satte fart på sin venstre side.

Hjemmelaget tok grepet umiddelbart mot Oslos beste lag i LSK-hallen, skapte flere store muligheter - og det var fullt fortjent at Thomas Lehne Olsen omsatte Ruben Gabrielsens heading til 1-0 etter et kvarter.

Fire minutter senere var Skogvold tilrettelegger da han satte på turboen og la inn til Ylldren Ibrahimaj som enkelt doblet ledelsen.

Og etter 37 minutter satte Skogvold selv inn 3-0 på lekkert vis etter Eskil Edhs smarte pasning.

I andre omgang kom KFUM mer med i kampen og fikk en redusering, men alt i alt var dette en meget god kamp av Andreas Georgsons lag.

- En meget god første omgang. Nesten prikkfri, vil jeg si, sier Thomas Lehne Olsen etter kampen.

Trener Andreas Georgson syntes også det var mye positivt å ta med seg fra kampen mot det nyopprykkede laget fra Oslo.