Årets første tap - og Åsen utvist

(Strømsgodset - Lillestrøm 3-0) I seriekamp nummer 12 kom årets første tap for Lillestrøm. Strømsgodset vant 3-0, og mot slutten av kampen ble også Gjermund Åsen utvist.

Det var dagen lite stemte for serielederen fra Lillestrøm. Kampen lå lenge og vippet, men etter 53 minutter headet Ipalibo Jack hjemmelaget i ledelsen etter en corner.

Og da Kristoffer Tokstad utnyttet en feilpasning av Ifeanyi Mathew og skjøt inn 2-0 via stanga, ble det vanskelig for LSK.

Enda verre ble det seks minutter senere da Gjermund Åsen fikk direkte rødt kort for å ha stemplet Johan Hove i leggen.

Med en mann mindre på banen klarte aldri LSK å sette noe ordentlig trykk på Strømsgodset i sluttminuttene. I stedet skjøt Lars-Jørgen Salvesen i krysset fra 18-19 meter på overtid og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Dermed endte det med årets første serietap for Geir Bakke og hans mannskap.

PS! En stor takk til de over tusen LSK-tilhengerne som hadde tatt turen til Marienlyst og lagde en meget god ramme! Ifølge Strømsgodsets daglige leder Magne Nilsen har aldri så mange bortesupportere preget stadion i større grad enn det LSK-supporterne gjorde søndag kveld.