NTB_htryL1-C6Fw

Årets første bortetap i Sarpsborg

(Sarpsborg - Lillestrøm 1-0) Det ble en sjansefattig kamp med to lag som tok ut hverandre, men det var til slutt hjemmelaget som beholdte alle tre poengene.

Annonse:

LSK er best ut av startblokkene, og etter kun tre minutter var vi nære på å ta ledelsen etter en heading fra Ruben Gabrielsen like utenfor på et hjørnespark. Deretter er det hjemmelaget som styrer kampen og skaper ett par muligheter før lagene går til pause med 0-0.

I starten av andre omgangen skaper LSK nok en stor sjanse etter et hjørnespark. Thomas Lehne Olsen rager høyest bak i feltet og forsøker å headet hardt i retning lengste hjørnet, men Sarpsborg-forsvareren blokkerer og header unna. Like etterpå skaper Sarpsborg ett par store sjanser, men det står fortsatt målløst. I det 63. spilleminutt kommer scoringen til S08. Eirik Wichne får ballen inne i boksen etter å ha lurt seg unna Kristoffer Tønnessen - og setter ballen i mellom beina på Mads Hedenstad Christiansen.

LSK er igjen farlig på dødball når det gjenstår under ti minutter av kampen. Kristoffer Tønnessen får helt alene på fem meter og får ballen i beina, men han setter den over mål.

Kampen ender til slutt 1-0 til hjemmelaget. Det var lite som stemte for LSK i dag.