Apipon (17) fikk stipend - bruker pengene på å ta lappen

Apipon Tongnoy (17) visste ikke hva som ventet da vi ba ham møte opp i LSK-Hallen klokka 12.00 i dag. Overraskelsen - og gleden - var stor da han ble møtt med et idrettsstipend fra Høland og Setskog Sparebank på 20 000 kroner.

Annonse:

- Dette var utrolig hyggelig. Nå får jeg råd til å ta lappen. Men det morsomste er at man blir sett for det man gjør, sier Bjørkelangen-gutten og smiler.

Han fyller 18 år i april, og håper at han etter hvert kan kjøre fra hjemstedet og til treningene med LSK - den dagen sertifikatet er i orden.

Les også: Apipon spilte G18-turnering for Norge

For Carl Fredrik Havnås og Bjørg Lunder i Høland og Setskog Sparebank var det en stor glede å dele ut idrettsstipendet til det frengangsrike fotballtalentet fra Bjørkelangen. For noen år siden fikk tidligere LSK-spiller Jørgen Kolstad det samme stipendet.

- Jeg har selv hatt gleden av både å trene og følge Apipon i flere år, og vi ser at han har hatt en veldig gledelig utvikling. Vi synes det er veldig hyggelig å kunne gi Apipon idrettsstipendet på 20 000 kroner, sier Carl Fredrik Havnås.

I januar ble 2002-gutten sammen med jevngamle Alexander Hrcka Sannes tatt opp i A-stallen permanent. Ambisjonene er selvsagt store. 

- Jeg vil spille mest mulig i år. Men jeg har jo treårskontrakt, så jeg har lyst til å bruke de årene på å etablere meg på A-laget til Lillestrøm, sier den teknisk gode midtbanespilleren.

- Vi gleder oss til å følge deg i fortsettelsen. Og det gleder meg stort å se at det nå satses på unggutta i Lillestrøm. Kjempegøy å se på, sier Carl Fredrik  

Se video der Apipon Tongnoy blir overrasket med idrettsstipend på 20 000 kroner:


Annonse fra Eliteserien: