P1688442

Anker Renholds vidundermaskin holder Åråsen rent

30 sekunder med denne foggeren sørger for at potensiell Covid-19-smitte i lunsjrommet til LSK-spillerne effektivt blir fjernet. Salgssjef i Anker Renhold, Jon Leiros, krysser fingrene for at pandemien fortsetter å holde seg unna Åråsen.

Annonse:

- Det tar drepen av alt det vi ikke vil ha her. 99 prosent av bakterier og virus, hele Covid-stammen, norovirus og streptokokker og alt det vi ikke skal ha hverken på kjøkkenet eller i garderoben på Åråsen, forteller Jon Leiros.

Han er svært fornøyd med produktet som nå blir etterspurt av stadig flere i en urolig pandemi-tid.

- Når man bruker denne foggeren i et rom, så vil det rommet være trygt fra 24 til 48 timer - og uten smitte. Det å kunne opprettholde aktivitet, enten det er i en garderobe, bedriftskantine eller kontorlokaler, er viktig. Denne maskinen bidrar til at aktivitet kan opprettholdes, sier Jon Leiros.

Kjøkkensjef på Åråsen, Marianne Nysæter i Mtapas, er svært fornøyd med vidundermaskinen som så langt har bidratt til å sørge for at det ikke har vært noen korona-utbrudd på Åråsen.

- Vi sprayer rommet hver morgen, og da vet vi at lokalet er kjemisk renset for bakterier og at det er trygt og bra her for gutta, sier Marianne Nysæter.

Anker Renhold selger nå foggeren, eller forstøveren om du vil, for 5500 kroner. Samtlige bedrifter i LSKs sponsorpool får 25 prosent avslag. Ønsker du å gå til innkjøp av apparatet med det klingende navnet Anticovid? Ta kontakt med Jon Leiros på telefon 95982527 eller på mail: [email protected]

Se hvordan vidunermaskinen fungerer:


Annonse fra Eliteserien: