Allkopi med videre: - LSK beste nettverksbyggeren på Romerike

Elisabeth Thune (til høyre), avdelingsleder i Allkopi Netprint, var aldri i tvil om å signere på en ny sølvpartner-avtale med LSK og Kari Herredsvela.

Annonse:

​​​​​​- Vi har fått mange nye gode samarbeidspartner, og fått tilgang til mange gode kundemøter og muligheter. LSK er den beste nettverksbyggeren på Romerike. Ikke bare det: Allkopi sine avdelinger har vurdert de ulike nettverkspoolene opp mot hverandre, og har konkludert med at LSK er den beste nettverksbyggeren av alle de norske fotballklubbene, sier Elisabeth Thune, avdelingsleder i Allkopi Lillestrøm.

Allkopi NetPrint er et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus, som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Her finnes Norges største grafiske miljø med totalt 16 lokasjoner, og  rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stanser og storformatproduksjon. Med online trykkeri er Allkopi NetPrint tilgjengelige døgnet rundt.

- Hvilke drømmer har dere for 2022?

- Vi ser at klubben er i en positiv drive, både når det gjelder B2B og det sportslige, og at vi sammen ser flere muligheter for fremtiden. At det også kommer nye bedrifter til, gjør at det stadig er stort potensial i LSK, sier Thune.

Vi setter stor pris på at det gode samarbeidet med Allkopi Netprint fortsetter!

Ønsker din bedrift å bli LSK-partner? Ta kontakt med [email protected] eller [email protected]

Annonse fra Eliteserien: