Allkopi fortsetter LSK-partnerskapet

Allkopi NetPrint og LSK er enige om å fortsette det gode samarbeidet også i 2021.

Annonse:

- Vi ble enige allerede før opprykket var sikret, så vi er med i gode og onde dager. Men vi synes selvsagt det er veldig gøy at det blir spill i Eliteserien i 2021. For oss er det viktig å være en del av sponsorpoolen. LSK gjør veldig mye for lokalmiljøet, som er veldig bra, men nettverket gir oss mye business. Vi har vært med i mange år, og synes det fungerer veldig bra, sier Elisabeth Thune, avdelingsleder i Allkopi Lillestrøm.

Allkopi NetPrinter et fremoverlent moderne trykkeri og mediehus, som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Her finnes Norges største grafiske miljø med totalt 16 lokasjoner, og  rommer alt fra designere, fotografer og trykkmaskiner til rammeverksteder, stanser og storformatproduksjon. Med online trykkeri er Allkopi NetPrint tilgjengelige døgnet rundt.

- I Allkopi har vi avtaler med fotballklubber rundt omkring i hele Norge, men jeg må si at avtalen med LSK fremstår som et stjerneeksemplar. Innholdet i avtalen er utrolig bra, sier Elisabeth Thune.

- Det er hyggelig å høre at partnerne setter pris på hvordan vi aktiviserer sponsoratene i LSK. Vi er veldig glade for at Allkopi er med oss også i 2021, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Allkopi i vårt nærområde har lokaler i Brøtergata sentralt i Lillestrøm.

- Mange tror vi bare kopierer og printer, men vi gjør veldig mye mer også. Det er bare å komme innom for en prat, eller så oppfordrer vi publikum til å bruke nettbutikken vår, sier Elisabeth Thune.

Her kan du sjekke ut tilbudene og produktene til Allkopi NetPrint!

Annonse fra Obos-ligaen: