Alexander Røssing-Lelesiit (16) signerte proffkontrakt

Snaut to år etter overgangen fra Nittedal har Alexander Røssing-Lelesiit (16) signert på sin første proffkontrakt med LSK. Akademisjef Toni Ordinas er meget begeistret på vegne av både spiller og klubb.

Annonse:

- Det føles stort. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, og noe jeg har jobbet hardt for veldig lenge, sier 2007-modellen.

Den lovende spissen fra Nittedal - som kom til LSK i november 2021 - har allerede rukket å vise seg fram både på G19-laget og på LSKs andrelag i 3. divisjon. Som i kampen mot Os - noe Romerikes Blad omtalte her!

Toni Ordinas mener 16-åringen er et talent utenom det vanlige, og er glad for at han nå har skrevet en treårskontrakt gjeldende fra 1. september.

- Alex er en ung spiller med en virkelig interessant fremtid. En offensiv spiller og veldig god dribler som kan spille både kant og spiss. Han er kreativ og du vet aldri hva som kan skje når han har ballen. En stor dag for akademiet, sier Ordinas.

- Mine beste egenskaper er fart og én mot én. Jeg er ganske uberegnelig når jeg har ballen, sier Alexander Røssing-Lelesiit.

- Som person er han også et eksempel på hvilke spillere vi ser etter i akademiet. En god gutt, alltid positiv og lojal til trenerne. Jeg er veldig spent på hva Alex kan tilføre klubben i årene som kommer, sier Ordinas.

- Jeg håper jo at jeg får noen A-lagstreninger kanskje i løpet av to-tre måneder, og satser på å få være med i troppen neste år, sier den talentfulle Nittedal-gutten.

Vi gratulerer Alexander med proffkontrakt og gleder oss til å følge utviklingen hans i årene som kommer!

Se video-intervju med Alexander Røssing-Lelesiit og Toni Ordinas:


Annonse fra Eliteserien: