Alarm! Novus Systems ny LSK-partner

LSKs markedskonsulent Jørgen Heen Enger kan her ønske Oskar Sherko og Kim Karlsen i Novus Systems velkommen som ny bronsepartner i Lillestrøm Sportsklubb. Med på kjøpet kommer et eksklusivt tilbud til alle LSK-medlemmer.

Annonse:

Teamet bak Novus Systems har mange års erfaring innenfor sikkerhet, smarthus og teknikk, og som kunde eier du ditt eget alarmsystem der du selv kan bestemme hvilke tjenester du ønsker å legge til i avtalen.

Daglig leder Umit Punar gleder seg til å bli en del av sponsornettverket og resten av LSK-familen.

- Novus Systems ser fram til et godt samarbeid med LSK. Vi har som visjon å dominere i sikkerhetsbransjen med banebrytende løsninger og tjenester. LSK har i dag Romerikes sterkeste varemerke, og dette gir et godt grunnlag til at vi sammen kan bygge varemerken med trygghet og kvalitet som premisser, sier Umit Punar.

- Fortell om Novus Systems og produktene deres?     

-  Novus systems er spesialisert innen alarmbransjen. I Novus skal du kunne sikre boligen nøyaktig etter ditt behov og til lav pris, dette kaller vi kort og enkelt for valgfrihet. I Novus Systems tenker vi nytt. Hos oss eier du dine komponenter. Dette byr på en rekke fordeler og unike muligheter. Når du velger Novus Systems kan du være sikker på at du får produkter og tjenester levert fra en spesialist i alarmbransjen. Vi setter alltid kunden og sikkerheten i fokus, sier den daglige lederen - og eksemplifiserer:

- Ønsker du kun brann? Kun innbrudd? Kun videokameraer til overvåkning av garasje eller uteplass? Eller ønsker du en komplett pakke? Vi hjelper deg med å skreddersy din løsning.

Vi er også glade for at Novus Systems samtidig tilbyr samtlige LSK-medlemmer et skreddersydd opplegg for de som ønsker å bli kunde.

- Til alle medlemmer av LSK følger vår smartpakke med to ekstra røykvarsler i avtalen. Ved gjennomføring av kjøp får klubben en andel av kjøpesummen. Handler du hos oss som LSK-medlem, støtter du også LSK.

Sjekk ut Novus Systems her! 

TILBUD: Her er Novus Systems tilbud til LSK-medlemmene.

 

Annonse fra Eliteserien: