Akor Adams solgt til Montpellier - sender følelsesladet hilsen til Fuglafamilien

Tidenes desidert største LSK-salg er et faktum: Akor Adams er solgt til Montpellier. Eliteseriens toppscorer sender samtidig en stor takk til LSK og hele Fuglafamilien for tiden i Lillestrøm.

Annonse:

Han ble hentet som Bosman-spiller fra Sogndal før 2022-sesongen, og Akor Adams rakk virkelig å sette sine spor i løpet av halvannet år på Åråsen.

Med 15 mål på 15 seriekamper denne sesongen er han fortsatt toppscorer i Eliteserien når ferden nå går videre til fransk fotball.

POPULÆR: Akor Adams så hjemmekampen mot HamKam sammen med Kanari-Fansen. Han takker supporterne for fantastisk støtte gjennom halvannet år. Foto: Astrid Pedersen/NTB
POPULÆR: Akor Adams så hjemmekampen mot HamKam sammen med Kanari-Fansen. Han takker supporterne for fantastisk støtte gjennom halvannet år. Foto: Astrid Pedersen/NTB

- Tiden i Lillestrøm har vært som en drøm for meg. De mange oppturene og de få nedturene, tårene og latteren, vil for alltid være i hjertet mitt. Tusen takk for all støtten jeg har fått. Åråsen vil alltid være et hjem for meg, sier Akor Adams.

Overgangen til den franske toppserieklubben Montpellier er den klart største i Lillestrøms Sportsklubbs historie.

- Han vil gå inn i LSK-historien som en av de aller beste spissene vi har hatt i klubben. Det gjenspeiles også i overgangssummen som er på et nivå vi aldri har vært i nærheten av tidligere. Her er det heller ingen investorer eller tidligere klubber som skal ha en stor andel av overgangssummen, så vi sitter igjen med historisk mye penger - som vil sikre den sportslige satsingen i flere år, sier sportssjef Simon Mesfin.

Han sender også en stor takk til den nigerianske spissen for hans strålende bidrag både på og utenfor banen.

- Akor har på alle måter være en fantastisk ambassadør for klubben. Alle vet hva han har levert på banen, men også overfor supportere, barn, samarbeidspartnere og kollegaer har han vært unik. Vi ønsker ham alt godt i Montpellier. Hvis han gjør det bra og blir solgt videre for enda mer, er også LSK sikret en prosentandel av neste overgang, sier Mesfin.

Lykke til videre, og takk for alt du har gjort for LSK, Akor!

Se vår hyllest av Akor Adams her:


Annonse fra Eliteserien: