Akor Adams klar for LSK

Den ettertraktede Sogndal-angriperen Akor Adams er klar for Lillestrøm. Den nigerianske 21-åringen har skrevet under på en treårskontrakt som gjelder fra 1. januar 2022.

Annonse:

Adams kom til Sogndal som 18-åring i 2018, og har flere ganger vist frem sine kvaliteter for klubben i OBOS-ligaen.

Sportssjef Simon Mesfin er svært fornøyd med å ha sikret seg en av de mest ettertraktede spillerne fra nest øverste nivå i norsk klubbfotball.

- Vi var klar over Akor allerede da han dro til Norge for å prøvespille. Den gang hadde vi allerede signert Ebiye Moses, så det var ikke aktuelt på det tidspunktet. Men vi har fulgt ham lenge, og han har vært i et veldig godt utviklingsmiljø i Sogndal. Det er bare å se på jobben de gjorde med Igoh Ogbu. Akor er en meget talentfull spiller som kan bekle flere roller i angrepet, men er fortsatt i en utviklingsfase. Han skal få tid til å bli god i Lillestrøm, sier Mesfin.

Akor Adams er på utgående kontrakt i Sogndal, og signerer for LSK som Bosman-spiller. Han gleder seg stort til å bli en del av Fuglafamilien, men er samtidig veldig opptatt av å takke Sogndal for tiden i klubben.

- Jeg er stolt over å få muligheten i Lillestrøm. Jeg har sett laget mye i år, og tror jeg vil passe bra inn i systemet. Igoh (Ogbu) har også fortalt mye bra om klubben. Jeg gleder meg også å møte supporterne. De skal vite at jeg alltid vil gjøre mitt beste for å hjelpe klubben, sier Akor Adams.

Før han understreker:

- Jeg må takke Sogndal for at jeg har kommet hit jeg er i dag. Eirik Bakke og Håvard Flo ga meg muligheten, og hjalp meg til å utvikle meg både som spiller og person. De tre årene i Sogndal har betydd alt for meg. Jeg er stolt over å ha spilt i klubben, og Sogndal vil alltid være som et hjem for meg.

I løpet av tiden i Sogndal har han mange ganger vist frem sine spennende egenskaper, men Adams har ikke lyst til å snakke så mye om egen fortreffelighet.

- Jeg liker ikke å snakke så mye. Jeg lar beina prate, sier Akor Adams med et smil.

Vi ønsker Akor Adams hjertelig velkommen til Lillestrøm!

Se vår velkomsthilsen til Akor Adams her:


Annonse fra Eliteserien: