AJ Produkter på shortsen til hele LSK-familien

AJ Produkter omfavner hele LSK-familien - og tar plass på shortsen til både Mimmi Löfwenius Veum (27), William Brunborg (7) og Simen Kind Mikalsen (27).

Annonse:

Siden oppstarten i 1975 har AJ Produkter hatt som mål å være en ledende leverandør av kontor-, lager- og verkstedsinnredning. Fra det norske hovedkvarteret på Kløfta har daglig leder Amund Tangen og salgssjef Anna Sköld (bildet) nå inngått en toårig avtale med hele LSK-familien: Topplagene både for kvinner og menn, i tillegg til hele bredden, vil nå spille med AJ Produkter-logoen på baksiden av shortsen.

Markedsansvarlig Linn Ulbo er stolt av at bedriften ønsker å profilere seg over hele LSK-linja.

- Som en lokal bedrift vil vi støtte lokal idrett, og LSK er en flott klubb. Vi synes det er veldig stas å få støtte både herrelaget, damelaget og hele bredden. Dette blir kjempebra, sier Ulbo.

Her kan du bli bedre kjent med AJ Produkter!

AJ Produkter er representert i hele 19 europeiske land, og har et gedigent 1000 kvadratmeter stort showroom på Kløfta. 

- Vi leverer innredninger og utstyr til alle arbeidsplasser. Det går mye i kontormøbler, men vi har også industri- og lagerinnredning. Alle som har en jobb kan handle noe til jobben sin hos oss. Her på Kløfta har vi en stor salgsorganisasjon som sender varer til hele landet, forteller Linn Ulbo.

Målet med avtalen er selvsagt å øke AJ Produkters synlighet, i tillegg til å gjøre business i LSKs sponsornettverk - og være en aktiv partner for idretten på Romerike.

- Vi er svært fornøyd med at et så stort selskap som AJ Produkter øker sitt engasjement og blir en aktiv partner for hele LSK-familien. Vi gleder oss til samarbeidet, og håper at både AJ Produkter og LSK vil vokse sammen i årene som kommer, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Tidligere i år skrev også Advokatfirmaet Økland en avtale med både LSK og LSK Kvinner.

- Vi ser at stadig flere bedrifter ønsker å sponse både mannlige og kvinnelige fotballspillere i LSK. Det er strålende at også bredden er med på dette samarbeidet. Sammen blir vi sterkere, sier markeds - og medieansvarlig LSK Kvinner FK, Jonas Otto Jensen.

Se video-intervju med Linn Ulbo i AJ Produkter:


Annonse fra Eliteserien: