Advokatfirmaet Økland med på #SOFAKAMPREKORD - 9.132 Billetter solgt nå!

Advokatene i Økland har vært en fremtredende partner i mange år.: - Det beste man kan gi en god kompis, er en god pasning. vår pasning nå er 200 billetter.

Annonse:

Med 9-tusen billetter solgt nærmer Lillestrøm Sportsklubb seg den magiske grensen. Håpet om et "utsolgt" Åråsen lever i beste velgående etter at Advokatfirmaet Økland kjøpte 200 billetter til #SOFAKAMPREKORD.

- Det ble sagt at det beste man kan gi en god kompis er en god pasning, så da får vår pasning være 200 billetter til årets første hjemmekamp.

Passningen er en langpassning som sender Sportsklubben nærmere målet. Daglig leder, Robert Lauritsen, merker at selv uten de store fotballferdighetene selv så blir det et pent mottak av denne pasningen. 

- Selv om jeg ikke er den store spilleren selv, så blir det ikke noe hardt mottak av denne pasningen. Vi merker at det renner inn med gode baller fra privatpersoner og sponsorer nå, så får vi bare gjøre de om til mål! LSK-Familien skal fylle sofa'en i kveld!

La oss vise alle at vi er de beste supporterne både på stadion og på sofaen. Bli med på å sette #sofakamprekord. For å kjøpe din sofabillett vippser du 50,- eller et selvalgt beløp til 1917. Kontonummer 1204.04.58288 kan også benyttes.

Annonse fra Eliteserien: