Advokatfirmaet Nicolaisen ny draktsponsor!

11 uker før seriestart er årets LSK-drakt fulltegnet med draktsponsorer, og ekstra gledelig er det at en helt ny partner tar den siste plassen: Advokatfirmaet Nicolaisen!

Annonse:

Daglig leder Elin Brattbakk Myrset og partner Tom Carsten Troberg bobler over av entusiasme etter at det nå er klart at Nicolaisen overtar kragen som OBOS hadde på fjorårets drakt.

Her kan du bli bedre kjent med Advokatfirmaet Nicolaisen!

Heftig begeistret er også LSKs daglige leder Robert Lauritsen.

- Det er fantastisk gøy at en helt ny partner kommer inn i nettverket og tar plass på drakta umiddelbart. I 2024 skal alle spillere i hele klubben, fra A-laget til Unified, ha logoen til Advokatfirmaet Nicolaisen på drakta. I tillegg skal de også ha profilering i LSK-hallen og på Åråsen. Det er utrolig hyggelig at Nicolaisen går inn på dette nivået fra starten av, og vi gleder oss til et superspennende samarbeid, sier Lauritsen.

Avtalen er i første omgang på to år, med opsjon for ytterligere flere. Nicolaisen-partner Tom Carsten Troberg legger ikke skjul på at de gode LSK-erfaringene han har hatt gjennom sin forrige arbeidsgiver advokatfirmaet Økland har vært avgjørende for denne avtalen.

- Jeg gikk fra Økland til Nicolaisen 1. desember i fjor, og noe av det første vi gjorde var å diskutere markedsføringstiltak. Jeg er kommet hit for å styrke satsingen mot bedriftsmarkedet i selskapet, og noe av det første jeg presenterte for de øvrige eierne i Nicolaisen på bordet var LSKs sponsornettverk. Jeg mener at det samarbeidet var det viktigste grepet vi gjorde for vekst i Økland i sin tid. Siden har det gått fort: Jeg ringte Robert på tirsdag. På onsdag møttes vi. Og i går ble vi enige, sier Troberg med et smil.

Daglig leder Elin Brattbakk Myrset (ja, hun er i slekt med den gamle Rosenborg-spilleren) har store forhåpninger til partnerskapet med Romerikes fotballstolthet.

- Det har vært mye jubel blant våre 30 ansatte etter at nyheten ble sluppet – selv om vi i tillegg til mange LSK-supportere også har Rosenborg-, Viking- og Hødd-supportere på jobben. To av LSKs kjerneverdier er «ivrig» og «ambisiøs», og det kler dette samarbeidet veldig godt. Vi har planer om å være synlige og deltagende på alle flater som dette samarbeidet inneholder, sier hun.

- Kan du fortelle litt om Advokatfirmaet Nicolaisen?

- Vi ble stiftet i 1988 og har hatt en organisk utvikling gjennom 35 år. Vi har vokst sakte, men sikkert. Vi har en god standing på Romerike, men ønsker stadig å styrke synligheten vår. Det mener vi vil styrkes gjennom samarbeidet med LSK.  – som er hovedbasen, men vi server også Oslo. Hovedkontoret er på Olavsgaard, i tillegg har vi også lokasjoner på Bekkestua, Jessheim, Råholt og Oslo. Vi har rundt 30 ansatte og yter bistand innen alle rettsområder, både til private klienter og bedriftsklienter, svarer Elin Brattbakk Myrset.

- Så er det viktig å påpeke at vi fokuserer på å være kostnadseffektive. Vi er opptatt av å ha et nøkternt kostnadsnivå slik at vi kan tilby tjeneste våre så rimelig som mulig. Vi har fra 1. januar 2024 utvidet vårt kontor på Jessheim for å styrke satsingen på Øvre Romerike. Vi ønsker å være tilgjengelig for kundene våre, tillegger Tom Carsten Troberg, som har svært gode erfaringer med nettverkssamarbeidet med LSK gjennom sine år i Advokatfirmaet Økland.

- Hva er det med LSKs sponsornettverk som gjør at det er så viktig å være en del av?

- Det er den mest sentrale møteplassen for næringslivet i regionen. Det er rett og slett der jeg har møtt mange av de kundene jeg har og potensielle kunder jeg kan få. Det finnes svært mange suksesshistorier med utgangspunkt i at man har møttes gjennom nettverket til Lillestrøm Sportsklubb. Når vi nå hadde muligheten til dette var det en nobrainer for meg, svarer Troberg.

Vi ønsker Advokatfirmaet Nicolaisen hjertelig velkommen som ny draktsponsor og LSK-partner!

PS! Årets første sponsorfrokost arrangeres på Scandic Lillestrøm 15. februar. Har du lyst til å bli en del av vårt nettverk? Ta kontakt med salgs- og partneransvarlig Kari Herredsvela på telefon 975 80 142 eller mail: [email protected]

Se video-intervju med Tom Carsten Troberg, Elin Brattbakk Myrset og Robert Lauritsen:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 12.01.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)