Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS øker LSK-engasjementet

Mangeårig samarbeidspartner Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS forlenger med LSK - i første omgang ut sesongen 2023. Samtidig øker det velrennomerte selskapet bidraget.

Annonse:

– Vi har vært med LSK i 16 år og stått last og brast med klubben vår. Det skyldes ikke bare at de fleste av våre ansatte er supportere, men også fordi LSK er et lokomotiv for både næringslivet og utviklingen generelt på Romerike. Nå er det atter ny fotballoptimisme på Åråsen. Og vi har veldig troen på årene som kommer. Vi gleder oss alltid til å gå på kamper på Åråsen, sier partner og advokat Thomas Chr. Wangen.

Her kan du bli bedre kjent med Advokatfirmaet Halvorsen & Co

Salgs- og partneransvarlig i LSK, Andreas Nilsen Grov har forhandlet frem avtalen som er enda større i omfang de to neste årene.

– Det er ikke alle forunt å ha samarbeidspartnere som er med deg i mer enn 15 år, som fortsatt vil bli med videre - og som attpåtil øker innsatsen. Det sier egentlig det meste om vårt forhold. Vi kjenner Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS som en lojal og genuint interessert partner som i over 30 år har vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner i vår region. I tillegg bryr de seg om oss og er aktive i partnernettverket og utvikler seg sammen med oss over tid, forteller Andreas.

– Nå fortsetter vi det gode samarbeidet også de neste årene, det er vi meget godt fornøyde med, supplerer Kari Herredsvela i LSKs markedsavdeling.

- Gjennom partnerskapet ønsker vårt firma, sammen med LSK, å jobbe målrettet med å styrke hverandres markedsposisjon. Vi har som visjon å være den foretrukne advokatforbindelsen på Romerike og et partnerskap med LSK vil bidra til at visjonen realiseres, sier partner og advokat Øyvind Kilstad. 

– Både privatpersoner og bedrifter er blitt mer og mer bevisste på sine rettigheter og forpliktelser. Gjennom partnerskapet og satsningen på bærekraftige løsninger, ser vi fremtidens muligheter. Vi merket oss tidlig at vi har måttet lære oss å konkurrere også på bærekraft og vi ser et sammenfall mellom LSKs Action Now og hvor opptatte folk er av bærekraft. I dag har både sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft blitt en del av kulturen i advokatfirmaet. Ansatte, samarbeidspartnere og folk på gata har en forventning til at også vi som advokatfirma tar ansvar, Derfor vil vi profilere våre advokattjenester gjennom miljøvennlig LED-reklame på LSKs hjemmekamper, avslutter daglig leder og advokat Tony Støkkebo.

Vi takker for langt og godt samarbeid, og gleder oss enda mer til fortsettelsen!

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS tilbyr juridiske tjenester innenfor de fleste fagområder, blant annet selskapsrett, transaksjoner, restrukturering, arbeidsrett, eiendom, entreprise, handel, insolvens/konkurs, familie/arv, personskade og tvister.

Annonse fra Eliteserien: