Adams utlignet - men ellers lite å juble for mot Aalesund

(Aalesund - Lillestrøm 2-1) Akor Adams utlignet for LSK, men ellers var ikke bortekampen mot Aalesund noe å juble for. Hjemmelaget sikret seg de tre poengene med matchvinnerscoringen midtveis i andre omgang.

Annonse:

- Vi er altfor svake med ball og for omstendelige. Spesielt synes jeg vi er fryktelig svake i andre omgang, sier Petter Myhre til Eurosport etter kampen.

Aalesund tok ledelsen ved Nenass allerede etter ti minutter, men Akor Adams sørget for balanse i regnskapet da han headet inn 1-1 på Ylldren Ibrahimajs fine innlegg etter 23 minutter.

Etter pause klarte ikke LSK å sette noe særlig trykk på AaFK. I stedet ble Nikolai Hopland matchvinner da han satte inn 2-1-målet etter 68 minutter.

- Dårlig og litt rotete kamp for vår del. Det blir noe urytmisk over oss, og vi klarer ikke å skape noe særlig på den siste tredjedelen. Kjedelig, sier Vetle Dragsnes til Eurosport etter kampen.

- Nå må vi slå tilbake. Det har vært litt dødt og energiløst og rotete av oss nå på slutten. Nå må vi avslutte sesongen på en ordentlig måte, sier Dragsnes og tenker på den siste kampen mot HamKam på Åråsen neste søndag.

Her kan du kjøpe billett til LSK - HamKam!

Se sammendrag av kampen her:


Se video-intervju med Petter Myhre:


Annonse fra Eliteserien: