Se høydepunktene: Adams matchvinner på overtid for tredje gang i år!

(Odd - Lillestrøm 0-1) Det er nesten ikke til å tro: Akor Adams ble matchvinner på overtid for tredje gang i Eliteserien denne sesongen!

Annonse:

LSK-spissen har dermed avgjort halvparten av seriekampene etter 90 spilte minutter så langt i år!

Han satte Lars Rangers strålende innlegg i mål på overtid og kunne juble sammen med lagkameratene og en stor gruppe LSK-tilhengere som hadde tatt turen til Skien.

Men det lugget lenge borte mot Odd. Hjemmelaget var klart best i første omgang. Etter pause hevet LSK seg, og skapte flere sjanser som var nær ved å ende med scoring. I sluttminuttene var det imidlertid Odd som presset på for seiersmålet, men Mads Hedenstad Christiansen holdt Lillestrøm inne i kampen med en mesterlig redning like før klokka rundet 90 minutter.

Så - nesten tre minutter på overtid gjorde Adams som i overtidsminuttene mot Strømsgodset og Vålerenga. Lars Ranger, LSKs beste i Skien, la et strålende innlegg fra høyrekanten - og Adams kunne skyte inn seiersmålet. Og akkurat som i fjor: LSK vant på overtid borte mot telemarkingene. Den gang var det Tom Pettersson som ble matchvinner.

Dermed kunne Lillestrøm innkassere en litt heldig seier og innta andreplassen i Eliteserien. Nå gleder vi oss stort til publikumsfesten mot Sarpsborg 08 på Åråsen 16. mai! Her kan du kjøpe billett til kampen!