Se høydepunktene: Adams matchvinner i ellevilt overtidsdrama

(Lillestrøm - Strømsgodset 4-3) For et drama! Strømsgodset snudde 2-0 til 2-3, men på overtid eksploderte Åråsen: Akor Adams sikret seieren med en strålende heading på et like fint innlegg fra Kristoffer Tønnessen.

LSK så ut til å ha full kontroll da Espen Garnås og Thomas Lehne Olsen scoret for to mål på to minutter midtveis i første omgang.

Men etter 32 minutter reduserte Strømsgodset litt ut av det blå. Og syv minutter senere kom reduseringen.

Etter 76 minutter ble vondt til verre da Marcus Mehnert sendte gjestene i ledelsen - og publikum trodde knapt nok det de fikk se.

HEDRET NORMANN: Kanari-Fansen hedret tidenes LSK-ildsjel Normann Christiansen i forbindelse med årets første kamp på Åråsen.

Lillestrøm skapte mange store målsjanser, og det smalt flere ganger i tverrliggeren, men første etter 84 minutter kom 3-3-scoringen. Vetle Dragsnes la tilbake til Gjermund Åsen som skjøt ballen i mål.

Det ble lagt til seks minutter og da det sto 94 minutter og 14 sekunder på tavla steg Akor Adams til værs på det strålende innlegget fra Kristoffer Tønnessen og headet inn seiersmålet. Det utløste - naturlig nok - elleville jubelscener foran 8870 tilskuere på Åråsen denne fine april-kvelden.

- Helt elektrisk. Det er dette fotball handler om, melder Akor Adams med et stort smil i sine beskrivelser av hvordan han opplevde seiersmålet og atmosfæren.

- Jeg hadde frysninger før matchen. Så blir det et helvetes kaos med sju mål... Det er sånn jeg husker det: Det skal være litt kaos på Åråsen. Men forskjellen fra sist jeg var her, var at nå endte det godt, sier Ruben Gabrielsen etter sin første kamp på Åråsen som LSK-spiller siden 2013.

Dermed fikk publikum den avslutningen man ønsket foran søndagens storkamp mot Molde. Her kan du kjøpe billett til kampen mot fjorårets seriemester!