MAGISK STEMNING: Et stort antall Lillestrøm-tilhengere sørget for en fantastisk atmosfære på Briskeby. Foto: KJETIL KOLSRUD

Adams hyller fansen etter premieren

Herlige jubelscener utspant seg etter at Akor Adams utlignet til 2-2. Den nye Lillestrøm-spissen håper å kunne gi supporterne noe å juble for også på det som blir hjemmedebuten mot Jerv førstkommende lørdag.

Etter en svak første omgang, byttet Geir Bakke og Petter Myhre tre spillere i pausen - i tillegg ble Akor Adams satt inn den siste halvtimen.

SIKRET POENG: Pål-André Helland regisserte, Akor Adams satte ballen i mål.

Det gjorde susen: Innbytterne sto bak begge målene. Pål-André Helland slo pasningen til både Eskil Edh og Akor Adams - som sørget for at det ble poengdeling.

- Det var godt vi ikke måtte dra hjem uten poeng. Nå fikk vi med oss ett poeng, og vi ser bra fremover, sier Adams, som gleder seg stort til hjemmedebuten mot Jerv førstkommende lørdag.

Han satte også ballen i målet på det noen trodde var 3-2-målet, men dommeren avblåste for offside.

- Det var muligens offside med noen centimeter, innser Adams.

Her kan du kjøpe billett til LSK - Jerv!

Spissen sendte også noen varme hilsener til de mange LSK-tilhengerne som sørget for en fantastisk ramme på Briskeby.

- Det var fantastisk. Jeg har drømt om å score foran fansen, og jeg håper å kunne gjøre det mange ganger til.