Ubeseiret Bakke maner til folkefest på Åråsen 16. mai

Geir Bakke sa seg godt fornøyd med ett poeng borte mot regjerende seriemester Bodø/Glimt. Nå håper han på mye folk på fotballens festdag 16. mai mot gamleklubben Sarpsborg 08.

Annonse:

Mandag formiddag passerte vi 5500 solgte billetter til 16. mai-kampen mot tabelltreeren fra Sarpsborg.

- Årets Sarpsborg 08-utgave er velspillende og angriper med mye folk, så vi må være helt på topp igjen. Vi må bruke uka godt, og så håper jeg inderlig at vi klarer å lage litt skikkelig 16. mai-kultur på Åråsen. Nå må det være litt kraft. De som du normalt kan regne med kommer må klare å oppmuntre en eller to rundt seg slik at vi får fylt opp på 16. mai, sier Geir Bakke. 

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Sarpsborg 08!

Lillestrøm ledet lenge i storkampen på Aspmyra, men det var ikke ufortjent at Glimt utlignet etter 82 minutter. Bakke var fornøyd med å få med seg ett poeng hjem til Åråsen. Og at LSK er eneste laget i Eliteserien som er ubeseiret så langt denne sesongen.

- Ett poeng er absolutt til å leve med. Men vi blir for baktunge i perioder. Vi klarer ikke å ha nok forflytningshastighet slik at vi får løftet presset høyere ofte nok. Men vi fikk mange gode brudd, og lå ganske kompakt og fint. Da handler det om å utnytte overgangsmulighetene. Følelsen jeg sitter med er at vi kunne ha puttet på et par-tre mål til i dag hvis vi virkelig hadde vært sylskarpe. Men vi blir trykket veldig tilbake i andre omgang. Jeg synes vi gjør en bra bortekamp på mange vis, sier Bakke.

Les også: Mads med ny drømmeredning: - Deilig

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Eliteserien: