855 sesongkort solgt: Bakke hyller Åråsen-publikummet

LSK-supporter og hovedtrener, Geir Bakke, husker godt tiden fra da han var på Åråsen som unggutt. Han håper på å ha mange fans i ryggen på reisen tilbake til toppen.

Annonse:

- Da 80-tallet kom så handlet det seg om å få en god plass, sitte nære fattern, stille de rette spørsmålene og finne ut navnet på spillerne. Det ble en del av oppvekten. Det sitter godt i. Åråsen så helt annerledes ut da enn den er nå. En gammel ærverdig stadion med tretribuner. Det var sjarmerenes, mye folk, og liv og røre. Lillestrøm var jo i toppen på den tiden der. Hvert Åråsen-besøk var like stort.

Rælings-mannen er fullt klar over situasjonen klubben nå er i, men vil at det skal snus - med publikum i ryggen.

- Vi trenger å ha fansen i ryggen. LSK er LSK - på godt og vondt. Nå har det gjort litt vondt en periode. Men vi skal tilbake - og vi ønsker at flest mulig er med oss på reisen tilbake.

Her kan du sikre deg sesongkort for 2020!

LSK-sjefen ønsker å satse på ungguttene, og håper på å kunne spille med en god mix med unge og rutinerte spillere i 2020.

- Vi har et ønske om å få til en mix. En del av de rutinerte og en del unggutter. Vi har mange unge spillere. Det hadde vært veldig gøy å fått de til å skinne på Åråsen i LSK-drakt. Vi har et ønske om å klare å utvikle oss, holde høy kvalitet, slik at vi kan vinne mange fotballkamper - og forhåpentligvis klare opprykket på første forsøk.

Bakke hyller av supportere han for 40 år var en del av.

- Alle andre opplever Lillestrøm-fansen som ganske eksentriske. De lager mye lyd, har en enorm tilstedeværelse og atmosfære. De er blant de beste i Norge.

Bakke trekker opp en litt artig historie fra barndommen om en viss Tommy Heia, med krøller. 

- Det var en spiller som het Tommy Heia. En med krøllete hår som spilte på Lillestrøm. Han ble sammen med ei som bodde rett ved der jeg vokste opp. Vi gutta var på løkka i Blomsterveien, også kommer det en kar med krøllete hår. Det var Tommy Heia. Vi kunne ikke tro det. En LSK-spiller var utenfor vår fotballbane. Vi sto der «starstrucked», men det sykeste: Han kom innom, hilste på, triksa litt med ballen og slo av en prat. Det var enormt stort, smiler Geir.

Annonse fra Eliteserien: